Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

O Θεός "πλάθει τον κόσμο"

γράφει η Άννα Μαργαρίτη


Εκείνος "πλάθει τον κόσμο" με τα χέρια Του σημαίνει ότι ο Θεός
εργάζεται την ποίηση δια των χειρών Του,
δημιουργεί την ποίηση από διαλεχτά υλικά
και με τα χέρια Του αγγίζει και ευλογεί το δημιούργημά Του.

Εντός της εμπνευσμένης Του δεξιοτεχνίας, όλα του τα υλικά τα λαμβάνει μέσα από την καρδιά Του, τα πλάθει με αρμονία και δίνει τη μορφή από την έμπνευσή Του, γιατί είναι ο Δημιουργός τους. Όταν πλάθει τον κόσμο δημιουργεί κάλλος, γιατί Κοσμεί με την έμπνευσή Του την πλάση με περίτεχνο πάθος.

Είναι Ενώπιόν μας, Εκείνος, ο ποιών την κόσμια εικόνα της Αγάπης Του. Δίνει την πλάση την κοσμία εκ της Αγάπης Του και δίδεται ο Ίδιος σε εμάς τα κόσμια όντα με Αγάπη,αφού πρώτα μας έδωσε το Γολγοθά.

Έφτασε ο καιρός που ο Ουρανός έλαβε την τάση της καθύψωσης και όχι της ανύψωσης. Καθύψωση σημαίνει ότι Υψούται με τάση καθόδου, δηλαδή ήρθε η ώρα και κατέρχεται στα επίπεδα της γης.

Ατενίσατε τον Κύριο, είναι Υπερυψούμενος και ολοκληρωμένος περήφανος για την προσφορά Του.

Η Καθύψωση του Ουρανού είναι Σημείο ουσιαστικού στόχου. Εμείς εκλαμβάνουμε την έννοια του ρήματος "καθυψούμαι" ως εξής: Κατέρχομαι για την φωτεινή μου ένταξη στα κάτωθεν επίπεδα και παράλληλα ίσταμαι στα ύψη των περιστάσεων, που εστιάζονται γύρω από το Θεϊκό Σχέδιο.

Ο ήδη αλλοιωμένος και φθαρμένος και κακοποιημένος φλοιός της γης θα επιδεχθεί το ευεργετικό χέρι του Ουρανού και ενώ αυτό το ζεστό από την Αγάπη χέρι θα εισέρχεται εντός των πληγών του, ο φλοιός θα αναγεννάται εκ της τέφρας, θα λαμβάνει ζωτικά στοιχεία και εκ της τέφρας, θα ανα-λαμβάνει κύτταρα ζωής και πνοές εκ της Πνοής Του.

Στο κέντρο της γης υπάρχει ως έμψυχη οντότητα ο πυρήνας της, ο οποίος έχει κέντρα σήμανσης γενετικών κανόνων. Αυτά τα κέντρα σήμανσης κανόνων γενετικής ήδη έχουν αδρανοποιηθεί από τη φθοροποιό επέμβαση, είναι δηλαδή εκτός δύναμης εκπομπής, έχουν απολέσει το ρόλο τους, γιατί από την αδράνειά τους τον έχουν λησμονήσει και γι αυτό το λόγο λησμονήθηκαν και παραμελήθηκαν και υπέστησαν τη γνωστή γήινη φυσική βιολογική φθορά.

Αυτά τα κέντρα σήμανσης κανόνων γενετικής θα επαναλειτουργήσουν, θα ισχυροποιηθεί ο λειτουργικός μηχανισμός του Πλανήτη μας και θα θέσει σε λειτουργία με δομικές δονήσεις το γήινο χώρο. Το είδος αυτών των δονήσεων όπως τις χαρακτηρίσαμε λόγω της σπουδαιότητας της λειτουργίας τους, θα εισχωρήσει στις γήινες οντότητες και θα ερεθίσει τα νευραλγικά σημεία, τα οποία θα καταστούν ικανά να προσδώσουν αυτούς τους κανόνες στα κύτταρα της συνείδησης και στα κύτταρα της γνώσης, και στα κύτταρα της μνήμης, δηλαδή στον εγκέφαλο του ανώτερου ζωικού βασιλείου.

Αυτό σημαίνει ότι "ποιείται" συνειδητή έναρξη εγκεφαλικής συνεργασίας πλανήτη και όντων του ανώτερου ζωικού βασιλείου. Αυτή η εγκεφαλική συνεργασία θα αποβεί η ασύλληπτη έκφραση μορφής στον πλανήτη. Εδώ ο ανθρώπινος νους λέει "τέρμα" δεν είμαι σε θέση να καταλάβω.

Ο ανθρώπινος νους θα αντιληφθεί τότε όσα δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τώρα ή δεν έχει αντιληφθεί, γιατί αυτά θα τα βιώσει "κάποτε" και όταν αυτά τα κείμενα του παρελθόντος θα περάσουν στο εγγύς παρόν, εκείνοι που θα λαμβάνουν, θα τα βιώνουν και θα αναμοχλεύουν κάποιες συνειδήσεις και κάποιες μνήμες.

Όσοι από μας βιώσουμε με σάρκα και οστά τα επόμενα εκατό περίπου χρόνια θα βιώσουμε περίπλοκους χημικούς τύπους, που θα εκφράζουν το D.Ν.Α. μας. Όσοι από μας νοούν ή νοήσουν θα βρεθούν στη θέση να ερμηνεύσουν και να αποδεχθούν και να γνωρίσουν το D.Ν.Α. χωρίς την ανάγκη της ερμηνείας και γνώσης των βιοχημικών τύπων του.

Τα νέα ανώτερα όντα θα έχουν χαρακτηριστικά μόρια και αυτά τα μόρια θα συντονίζονται παραγωγικά και βιοχημικά στην εστία του πυρήνα του κυττάρου, ούτως ώστε, ο πυρήνας να μπορεί να λειτουργεί κατά την πορεία της βιολογικής οντότητας με σοφία και φρόνηση και αρμονία με τον ανώτατο Πυρήνα.

Ο πυρήνας της γης, ο πυρήνας του Νέου ανώτερου Ανθρώπου, και ο πυρήνας του ανώτατου Σύμπαντος θα συνέρχονται πνευματικά και θα συνυπάρχουν και θα συλλειτουργούν

"εν απολύτω αρμονία λειτουργικότητος" και θα εισβάλουν οι δύο σύντροφοι στον ΕΝΑ και ο ΕΝΑΣ στους δύο υπό μορφή συγχώνευσης και μοριακής ταύτισης. Όλα τείνουν στην εξομοίωση και εκ της εξομοίωσης θα κατευθύνεται η φορά των όλων στην Αφομοίωση.

Η θέση της αφομοίωσης, θα είναι ο τελικός σκοπός και αυτός ο σκοπός θα απέρχεται με ουσιαστική Σοφία για τον ουσιαστικό Σταθμό. Ο τελικός ουσιαστικός Σταθμός είναι το ζητούμενο είναι ο Σταθμός του Ύψους και του Βάθους, είναι ο χώρος εντός του οποίου εισέρχονται τα ερωτηματικά των αιώνων, είναι ο σταθμός στο χώρο του οποίου εισήλθαν ο Παύλος, ο Πέτρος και ο Ιωάννης. Σ' αυτό τον απέραντο Μεγάλο Σταθμό γράφτηκαν οι επιστολές της Αγάπης, τα Άγια Ευαγγέλια, η Θεία Αποκάλυψη.

Ο πλανήτης Γη μέχρι σήμερα συντηρεί απλώς τη ζωή και εκτρέφει τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως σε αντάλλαγμα καταστρέφει και λεηλατεί τη γη σε τέτοιο βαθμό που η εκτροφή πλέον των κατοίκων της γης θα είναι προβληματική ή και αδύνατη. Ο άνθρωπος ποτέ δεν κατάλαβε ότι η γη, η προσωρινή μας κατοικία, είναι ο μοναδικός χώρος που ο άνθρωπος μπορεί να βρει την δικαίωσή του και την απελευθέρωσή του από τον εγκλωβισμό της ύλης.

Ο άνθρωπος έχει την αποκλειστική ευθύνη για ότι συμβαίνει στον πλανήτη. Η παραβίαση των φυσικών νόμων δημιουργεί την δυσαρμονία, την αρρυθμία και την καταστροφή. Οι αρνητικές ενέργειες του ανθρώπου, έχουν ως συνέπεια τις γνωστές κρίσεις σε πολλά σημεία του πλανήτη, κρίσεις που θα αποδοθούν στην απληστία, την εκμετάλλευση, τη σκληρότητα κλπ.

Η πολιτική και η τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης και της επιστήμης, βασισμένες σε εσφαλμένες αντιλήψεις, έχουν αποτύχει παταγωδώς στο έργο τους και αντί να λύσουν τα προβλήματα τα επιδεινώνουν. Οι τεράστιες στρατιές των ανέργων, των πεινασμένων και των καταπιεσμένων ανθρώπων, οραματίζονται κάποια αλλαγή και αυτή η αλλαγή θα συμβεί.

Σ' αυτή την αλλαγή, σ' αυτή την προσπάθεια πραγματώσεως του οράματος, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αναλάβει την ευθύνη του, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να συμμετάσχει σ' αυτή την διαδικασία της αλλαγής, της ανάπλασης και αναγωγής.

Όλα θα αλλάξουν. Όλα όσα ο αγαπητός μαθητής του Κυρίου, ο Ιωάννης περιγράφει στην Αποκάλυψη θα συμβούν, αν φυσικά υπάρξει ανάγκη και θα υπάρξει ανάγκη εάν ο άνθρωπος δεν θελήσει να αλλάξει πορεία, να αλλάξει κατεύθυνση.

Η μητέρα γη, θα επαναστατήσει για να ξαναβρεί την ισορροπία της και την αγνότητά της. Σεισμοί, καταποντισμοί, διαταραχές της φύσης, γεωγραφικές μετατοπίσεις θα υπάρξουν ενδεχομένως στο μέτρο εκείνο που επιβάλλεται για την ανάκτηση της αγνότητας του γήινου περιβάλλοντος και την ανάκαμψη της βαρβαρότητας του ανθρώπου, η οποία οπωσδήποτε δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί θα σημάνει την καταστροφή του πλανήτη και όλων των ενοίκων του.

Το μέλλον του πλανήτη και το δικό μας ας μην το αντιμετωπίσουμε αρνητικά, ας μην το υπολαμβάνουμε σαν μια καταστροφή, σαν τιμωρία γιατί η οποιαδήποτε καταστρεπτική πλευρά των μελλόντων να συμβούν, θα αποτελεί αναμφισβήτητα, μια αναγκαία θεραπευτική μέθοδο, που θα εφαρμοστεί, μόνο αν εμείς οι άνθρωποι δεν αλλάξουμε συμπεριφορά.

Επαναλαμβάνουμε ότι η ανθρωπότητα στην επερχόμενη χιλιετηρίδα θα έχει την δυνατότητα και την ευκαιρία να προσπαθήσει για τη σωτηρία του πλανήτη και των ενοίκων του. Πλησιάζει ο εξαγνισμός του ανθρώπινου γένους και όλων των μορφών ζωής που φιλοξενεί ο πλανήτης. Η ανθρωπότητα βρίσκεται προ των πυλών της μεγαλύτερης μεταβατικής περιόδου, εξ όσων βίωσε μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος θα περάσει από την περίοδο του φόβου και του σκότους στην περίοδο του Φωτός και της Ελευθερίας.

Πλησιάζει η περίοδος κατά την οποία σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο ο πλανήτης θα απαλλαγεί από τη δυσαρμονία και όλοι θα εξαντλούν το βιολογικό τους κύκλο, όχι κάτω από τις παλιές συνθήκες ζωής, αλλά στα πλαίσια της Ομόνοιας, της Ειρήνης και της Ευημερίας. Η επιστήμη και ιδιαίτερα το επιστημονικό κατεστημένο θα υποχρεωθεί να αλλάξει αντιλήψεις για την ζωή και την δημιουργία του κόσμου και την εν γένει εξέλιξη του φυσικού κόσμου.

Το υλιστικό εξελικτικό μοντέλο της δημιουργίας του κόσμου, το οποίο όπως είναι γνωστό δεν στηρίζεται σε καμιά επιστημονική βάση, αλλά σε απλές αναπόδεικτες υποθέσεις, θα καταπέσει, αφού θα γίνει απόλυτα κατανοητό στον άνθρωπο, ότι πάντα εξελίσσονται βάσει Σχεδίου, βάσει ενός κατευθυντηρίου Νου, του Συμπαντικού Νου.

Θα γίνει φανερό και στον τελευταίο σκεπτόμενο άνθρωπο, ότι η φύση παρουσιάζει ιεραρχία στην δομή της και ότι μεταξύ του τελευταίου μικροσκοπικού ατόμου της ύλης μέχρι του πιο μακρινού γαλαξία, υπάρχει συνδετικός κρίκος και οργάνωση σε τέτοιο βαθμό τελειότητος, ώστε να αποκλείεται το τυχαίο.

Μια αντίληψη των γεγονότων, που ανταποκρίνεται στον κοινό νου, κάνει φανερό ότι ένας Υπερνοήμων Νους έχει παίξει με τη φυσική, όπως και με τη χημεία και τη βιολογία, γιατί στη φύση δεν υπάρχουν τυφλές δυνάμεις και όπως παρατηρεί ένας νομπελίστας φυσικός των καιρών μας, "το σύμπαν είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε να κατοικήσει μέσα σ' αυτό ο άνθρωπος και τα άλλα όντα".

Τα πάντα δηλαδή στο σύμπαν είναι έτσι διευθετημένα, ώστε όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί να εξασφαλίζουν την συνύπαρξή τους. Ο Θεός δηλαδή δημιούργησε το σύμπαν προκειμένου να κατοικήσει ο άνθρωπος, όπως ακριβώς ισχυρίζεται η παραδοσιακή θρησκευτική ερμηνεία σχετικά με τη δημιουργία.

Η "ακριβής" επιστήμη του 19ου αιώνα και η μεταλλαγμένη προέκτασή της στον 20ο αιώνα, κληροδότησε στον άνθρωπο τον πίθηκο ως πρόγονό του και αυτό χωρίς καμιά επιστημονική απόδειξη. Απλές υποθέσεις των βιολόγων, παλαιοντολόγων, φυσιοδιφών κλπ, στήριξαν μια εξελικτική θεωρία σε μύθους, έτσι απλώς για τη στήριξη απόψεων αναπόδεικτων. Η θεωρία αυτή είναι και σήμερα ακόμα κρατούσα.

Ήρθαν όμως οι καιροί των αλλαγών, ο χρόνος των αποκαλύψεων και προ παντός των συγκλονιστικών γεγονότων που θα συμβούν, πάνω στα οποία θα θεμελιωθεί η παλιά αντίληψη του πνεύματος για την προέλευση και το μέλλον του κόσμου.

Οποιαδήποτε προσπάθεια που καταβάλλεται σήμερα για την βελτίωση, για την απάλειψη της βίας, της εκμετάλλευσης κλπ, είναι καταδικασμένη να αποτύχει, εφ' όσον στηρίζεται στα παλιά και δοκιμασμένα πρότυπα.

Και είναι καταδικασμένη να αποτύχει, γιατί η προσπάθεια αυτή δεν στηρίζεται σε καμιά ηθική πνευματική αξία, αλλά σε νόμους που επιβάλλουν οι ισχυροί, νόμους ανήθικους και εγκληματικούς που δυστυχώς προωθούνται συνειδητά.

"Έχετε Θάρρος" λέει ο Κύριος "Εγω ενίκησα τον κόσμο".








Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets