Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ 11. 07. 2013












ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ 11. 07. 2013

Αγαπητά εν Χριστώ τω Κυρίω και Σωτήρι των εκκλησιαστικών Πατέρων και Μητέρων, αδέλφια και αδελφές, αναζητητές και περιηγητές του διαδικτυακού κόσμου
*
Χαίρεται εν Κυρίω θερμά πάντοτε χαίρεται!!!

***   ***   ***


Η ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ επιθυμεί διακαώς να φανεί στο μέγιστο δυνατό ωφέλιμη και χρήσιμη στην αγάπη σας.
Στην πολυεπίπεδη προσπάθεια της αυτήν λαμβάνει υπ΄όψιν αποκλειστικά την ανάπαυση των αγαπητών προσώπων επισκεπτών της. Βάρος δε, δίδει πρωτίστως στην συνολική αισθητική παρουσία της, η οποία προσδοκά να λειτουργεί στην αισθητική σας αντίληψη αλλοιωτικά καθιστώντας στην μεταξύ μας αυτήν κοινωνία ένα περιβάλλον αμιγώς κατανυκτικό, ευλαβικό και με αισθητικούς συνειρμούς και αισθήματα λείαν αγαθά και αγαπητικά εν Χριστώ Ιησού, και φυσικά το βάρος πέφτει και στα θέματα τα οποία δημοσιεύονται και στα κείμενα τα οποία αναρτώνται.

***   ***   ***

Η επιθυμία μας για την βελτίωση μας ως ιστολόγιο είναι αδιάλειπτη. Έτσι, επιθυμούμαι κάθε είδους παρέμβαση, πρόταση, συμβουλή και κριτική, από όλους εσάς και την αγάπη σας. Είναι βέβαιο πως μόνοι μας δίχως την συνεργασία, έστω και το σύντομο νοιάξιμο σας, δεν θα καταφέρουμε περισσότερα από όσο θέτουν τα περιορισμένα μας όρια.

***   ***   ***


Επίσης, στην ευχέρεια μας είναι να αναλάβουμε την εύρεση θεμάτων τα οποία δεν βρίσκονται στην ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ όμως ενδιαφέρουν εσάς και τα αναζητήται στο διαδίκτυο. Μπορείτε να μας αναθέτετε το θέμα που σας αφορά, κι εμείς να το φέρνουμε στην ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ, να φροντίσουμε να υπάρχει διαρκώς η νεότερη τελευταία σχετική πληροφόρηση, ή αν είναι κάπως πιό ιδιωτικό προσωπικό σας, να σας το μεταβιβάζουμε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

***   ***   ***
Πάρτε τον χρόνο με το μέρος σας και γράψτε μας στην διεύθυνση: polgt@msn.com

***   ***   ***

Για την ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ
Γιώργος Πολίδης

Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets