Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ο Γέροντας Παΐσιος… Στης 3 Δεκεμβρίου 2012, στην ηλεκτρονική έκδοση της πασίγνωστης εφημερίδας των Η.Π.Α., THE WALL STREET JOURNAL!!!

H αμερικανική εφημερίδα «The Wall Street Journal» φιλοξενεί στην διαδικτυακή της πύλη εκτενές άρθρο για την Γέροντα Παΐσιο, κάνοντας λόγο για τη δύναμη που δίνει στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες για το έθνος στιγμές.


Καλά το διαβάσατε, η εφημερίδα σε ένα εντυπωσιακό άρθρο αναφέρει με έναν «πολιτικά ορθό» τρόπο τόσο τον βίο του Γέροντα, αλλά κυρίως τις προφητείες και ειδικά αυτές που επικεντρώνονται στη σημερινή κρίση, ενώ δεν παραλείπει να υπογραμμίσει πως αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό, οι απλοί άνθρωποι προσκυνούν τον τάφο του και του ζητούν βοήθεια για να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις καταστάσεις.

Στο συγκεκριμένο άρθρο προσφέρεται φυσικά η «επιστημονική» άποψη η οποία δεν είναι άλλη πως σε στιγμές δύσκολες και όταν όλα καταρρέουν τότε το πλέον πιθανό είναι ο άνθρωπος να ψάξει για το υπερβατικό και να βρει παρηγοριά στο Θείο. Φυσικά στο άρθρο δεν παραλείπεται να αναφερθεί και η «βιομηχανία» που έχει στηθεί με επίκεντρο τον βίο και τις διδαχές του Αγίου του έθνους και της Ορθοδοξίας, ενώ υπογραμμίζεται πως ο γέροντας έχει στην ουσία εξομοιωθεί με τον… Νοστράδαμο.

Από τη πλευρά μας δεν έχουμε να επισημάνουμε πως η παρουσία του Γέροντα σε μία εφημερίδα της εμβέλειας της WSJ δεν μπορεί παρά να είναι ένα φυσικό επακόλουθο του ολοένα και μεγαλύτερου ενδιαφέροντος που δείχνει η άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το πρόσωπο αλλά κυρίως για τις προφητείες του. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πολλά σοβαρά κράτη έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού το ανεξήγητο και το υπερβατικό, ενώ είναι γνωστό πως οι αμερικανικές υπηρεσίες – και όχι μόνο – έχουν κατά καιρούς ασχοληθεί με τέτοιου είδους ζητήματα, αλλά και με προσπάθειες απόκτησης «απόκρυφων γνώσεων» σε διάφορα πεδία.

Είναι τυχαίο πως πριν από έξι περίπου μήνες, πρωτοσέλιδα του Αθηναϊκού Τύπου ανέφεραν πως η «H CIA διαβάζει Παΐσιο»; Ως ένα τελευταίο σχόλιο δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε πως ο ανταποκριτής της WSJ… λογοκρίνει εμφανέστατα τον Γέροντα, αφού αναφέρεται μόνο στις προφητείες αναφορικά με την οικονομική κρίση ενώ φαίνεται να «ξεχνάει» το «φιλέτο» αυτών οι οποίες είναι για το τι θα επακολουθήσει της κρίσης, και οι οποίες εμπλέκουν άμεσα την πατρίδα του. Ας είναι, μπορεί να τις θυμηθεί πιο ύστερα, εκτός κι αν αυτό αποτελεί αντικείμενο των αναλύσεων της CIA…


Για όσους κατέχουν την εγγλέζικη γλώσσα μπορούν να βρουν το άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ





Πηγή: http://www.defence-point.gr/news/

Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets