Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

TO ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Γράφει η Αλίκη Δαμασκηνού

 

"Από τον κόλπο σου θα αναβλύζουν ποταμοί ζώντος ύδατος".
"Ποταμοί ύδατος ζώντος θέλουσι ρεύσει εκ της κοιλίας αυτού".
Τούτο δε είπε, περί του Πνεύματος, το οποίον έμελλον να λαμβάνουν οι πιστεύοντες είς Αυτόν,
διότι δεν ήτο έτι δεδομένον Πνεύμα Άγιον, επειδή ο Ιησούς έτι δεν είχε δοξασθεί.
Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον  ζ’ 38-39.

 


Πως θα κάνουμε να κατέβει από τον ουρανό ότι πιο αγνό, όμορφο, φωτεινό, και αιώνιο και αυτό να είναι ένας καθρέφτης του Ουρανού, ένας αγωγός, ένας κήπος ένα περιβόλι. Να έρθει ο παράδεισος και εδώ στη γη, να μην υπάρχει η ασχήμια, η φτώχεια, η αθλιότητα. Πράγματι στο εξής μπορούν να  είναι όλα διαφορετικά, να κατέβει η ομορφιά στη γη και όλα να είναι ακτινοβόλα, να έρθει μια γνώση που  φέρνει τη ζωή που παράγει ζωή, που ξυπνά τη ζωή.

Τα Ευαγγέλια γράφουν: "Από τον κόλπο σου θα ρέουν τα ζωντανά νερά". Ναί, να συμβεί σε όλους αυτό που λέει η προφητεία: είναι το μόνο που μπορεί να κάνει να κυλάει το ζωντανό νερό  μέσα στα σπλάχνα. Μην εγκαταλείπεις τη γη, να συνδεθείς όμως με τον Ουρανό, να εμποτίζεσαι με τον Ουρανό, να έρθει ο Ουρανός  να εκδηλωθεί εδώ, πάνω στη δική σου γη, μέσα σου. Πράγματι,  η γη είναι εκείνη που θα επεξεργαστεί, θα μετασχηματιστεί μέχρις ότου γίνει κρυστάλλινη, φωτεινή, ακτινοβόλα, ώστε όλοι οι άγγελοι  και οι αρχάγγελοι να έρθουν να εγκατασταθούν  σ’ αυτή.

Είναι γραμμένο ότι: όταν ο άνθρωπος εξαγνισθεί, όταν γίνει ένας υιός Θεού, ένας "Ανήρ Πίστεως" από τον κόλπο του, θα αναβλύζουν Ποταμοί Zώντος  Ύδατος! Είναι από εκεί, από αυτή την περιοχή που το παιδί δέχεται τη ζωή από τη μητέρα του, μέσω του ομφάλιου λώρου, η ζωή περνά από εκεί, και διευθύνει όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, και όλα εξαρτώνται από τον κόλπο σου, η αναπνοή, η αποβολή, η ανάπτυξη,  η κυκλοφορία. Το νευρικό σύστημα, είναι αυτό που τρέφει τον εγκέφαλο, από τον κόλπο σου διορθώνονται οι διαταραχές του οργανισμού, θεραπεύονται, και κλείνουν οι πληγές  κ.λ.π... Μόνο που λάβαμε ιδέες τόσο λανθασμένες, και το σημείο του ομφαλού  μας, δεν μπορεί να εκδηλωθεί σωστά. Το σημείο εκείνο του σώματος είναι συχνά μπλοκαρισμένο και δεν μπορεί να στείλει αγνές δυνάμεις στον εγκέφαλο  ο οποίος εξασθενεί, παρουσιάζει διαταραχές και αποβλακώνεται. Αλλάζουμε λοιπόν τη ζωή που κάνουμε, ώστε αυτό το σώμα να  έχει την δυνατότητα να ξαναρχίσει τις λειτουργίες του και να τα αποκαταστήσει όλα.  Οι διαταραχές και οι νευρικές ασθένειες παρουσιάζονται γιατί οι άνθρωποι εργάζονται πολύ διανοητικά, ενώ ο εγκέφαλος δεν είναι ακόμη έτοιμος να δεχθεί τόσο βάρος, τόσα φορτία, γι αυτό υποκύπτει. Αν κάποιος γνώριζε πως να δίνει εργασία στο σώμα του, στο σημείο αυτό που βρίσκεται λίγο πιο κάτω  στον ομφαλό του, τότε ο άνθρωπος θα γινόταν ακούραστος.

Αν μελετήσουμε τον εγκέφαλο, και το σημείο του ομφαλού, θα δούμε ότι αποτελούνται από την  ίδια φαιά  και λευκή ουσία, αλλά αντίστροφα.   Γιατί είναι αντίστροφα; Γιατί στον εγκέφαλο η φαιά ουσία είναι στην επιφάνεια, και η λευκή ουσία είναι στο εσωτερικό. Και είναι αντίθετα στο σημείο του ομφαλού. Χάρη στη φαιά ουσία ο άνθρωπος καταλαβαίνει, και χάρη στη λευκή ουσία αισθάνεται. Χάρη στη λευκή ουσία που είναι στο εξωτερικό μέρος, το σημείο του ομφαλού αισθάνεται ότι συμβαίνει μέσα στον άνθρωπο, μέσα στα όργανά του, μέσα στα κύτταρά του, αισθάνεται τις χημικές, φυσικές, βιολογικές και θεϊκές διαδικασίες. Γι αυτό και όλο τον καιρό, θα αρχίσει να   ασχολείται με το να θεραπεύει το τρισυπόστατο της ύπαρξής του. Ενώ ο εγκέφαλός μας δεν αισθάνεται τίποτα. Δεν ξέρει πως να θεραπευθεί, εκεί όλα τα πράγματα είναι βουλωμένα. Παράδειγμα:  όταν η καρδιά χτυπά πολύ γρήγορα, ή πολύ σιγά, όταν πονά κάποιος στο στομάχι, ο εγκέφαλος είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε. Άλλωστε δεν εξαρτάται από τον εγκέφαλο,  χρειάζεται να του δώσουμε καλές συνθήκες για να λειτουργήσει κανονικά, ώστε από το σημείο του ομφαλού να τακτοποιηθούν τα πάντα, διότι το σημείο αυτό, διαθέτει ένα καταπληκτικό φαρμακείο, και είναι καλύτερα εξοπλισμένο από τον εγκέφαλο.  Αργότερα ο εγκέφαλος θα οργανωθεί καλύτερα, γιατί έχει αποστολή να καταγράφει πολλές γνώσεις και να πραγματοποιεί εξαίσια πράγματα. Αρκεί να μάθουμε να επικοινωνούμε με το σημείο του ομφαλού και να παρακαλέσουμε στην προσευχή μας, να διορθωθούν μερικές ανεπάρκειες ώστε να πραγματοποιηθούν μέσα στο σώμα μας πραγματικά θαύματα. Πως μπορεί αυτό το σημείο να ενεργεί άμεσα; Προσπαθώντας να ζούμε  μιαν αγνή, λογική, φωτεινή ζωή, μια ζωή σε Αρμονία με όλο το σύμπαν. Αυτή η αγνή ζωή θα ενεργεί ώστε να μας ελευθερώσει από ορισμένα εμπόδια, και ελευθερωμένο αυτό το σημείο του κόλπου σου, διορθώνει τα πάντα πολύ γρήγορα, γιατί αυτό το σημείο είναι εξαιρετικά δυνατό.

 

Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets