Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

γράφει η Άννα Μαργαρίτη

H ανθρωπότητα έλαβε τεράστιο δυναμικό ενέργειας από το χώρο της συνειδητά ορατής και συνειδητά υπαρκτής γι αυτήν Θείας Ουσίας, με την οποία είχε συσπειρωθεί, όχι όμως κατά τρόπο ασφαλή και αδιάρρηκτο και ήταν ένα ελάχιστο δείγμα της Θείας ευσπλαχνίας. 
 

Αυτό το τεράστιο ενεργειακό απόθεμα, ο άνθρωπος αφού συντονίστηκε με τον υλικό κόσμο, ήδη το μετατόπισε στο χώρο της λήθης, από δική του ασυνείδητη δραστηριότητα και έκτοτε έλκεται έντονα από την απολαυή και απόκτηση των πρωτόγνωρων αγαθών της γης.

Στα ανθρώπινα κύτταρα έχει αποταμιευθεί ένας θησαυρός ταυτισμένος μεν με το ζώντα οργανισμό, που όμως βρίσκεται σε κατάσταση νάρκης, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους διάφορους ζωντανούς οργανισμούς που περιέχονται σε κατάστασης προσωρινής χρονικά προσδιορισμένης νάρκης, λόγω των βιολογικών συνθηκών που επηρεάζουν τη βιολογική τους πορεία.

Πρόκειται λοιπόν, για την αποθήκευση πρωταρχικής ενέργειας στο υλικοπνευματικό πεδίο των κυττάρων των ανθρώπων και τον εγκλωβισμό μιας απίστευτης ενεργειακής δύναμης. Αυτή η πρωταρχική ενέργεια, επιμελώς απομονωμένη, στερεοποιημένη, συντονισμένη και δυναμική, έχει συσσωρευτεί στα κύτταρα των ανθρώπων που ενσαρκώθηκαν στη Γη υπό μορφή μαζικής καθόδου κατά το χρόνο της πτώσης. Όπως καταλαβαίνουμε ο άνθρωπος αγνοεί αυτή την Αλήθεια, αλλά κυρίως αγνοεί ότι είναι ελάχιστα πλέον τα χρονικά περιθώρια της άγνοιάς του, γιατί θα αποκαλυφθεί η Αλήθεια.

Και η Αλήθεια είναι ότι αυτή η πρωταρχική ενέργεια, σύμφωνα με τη Θεία Βούληση, θα θέσει σε ενεργοποιημένη ένταση-ζωή και εγρήγορση τα νοητικά πεδία του ανθρώπου, με αποτέλεσμα να ανακτήσει ο άνθρωπος τη φωτεινή δύναμη που θα αποκαλύψει τον εσωτερικό του θησαυρό, δηλαδή θα επέλθει η αφύπνιση (ενεργοποίηση) της πρωταρχικής δομικής ενέργειας και αυτή η ενεργοποίηση θα έχει ως αποτέλεσμα την έναρξη και συνέχιση μιας ζωής με διαφορετικές συνθήκες συνειδητής προδιαγραφής.

Όταν αυτή η ενεργειακή δύναμη, που ενυπάρχει στη δομή της ανθρώπινης υπόστασης, διοχετευθεί συνειδητά και αποκαλυπτικά στην ύπαρξη αυτή καθ΄εαυτή του ανθρώπινου όντος και στη συνέχεια διοχετευθεί και διαχυθεί στο υλικό περιβάλλον, θα επιτευχθεί η πρώτη αξιόλογη νίκη του ανθρώπου, η οποία θα διαλύσει το σκοταδισμό, το φόβο, την άγνοια και την πλάνη στο χώρο και στο χρόνο και θα εκμηδενίσει την άρνηση.

Άρνηση, δεν εννοούμε την αρνητική δύναμη, αλλά την άρνηση της προελεύσεως του ανθρώπου, την άρνηση της Υψηλής καταγωγής του, την άρνηση της ύπαρξης του ανθρώπου, την άρνηση της Αλήθειας και κατά συνέπεια την άγνοια των αποτελεσμάτων της Αλήθειας, αφού η Αλήθεια δεν έχει ερευνηθεί και αποκαλυφθεί.

Όχι πως είναι πολύ δύσκολη η αποκάλυψη και η γνώση της Αλήθειας, όμως οι δυσκολίες προκύπτουν από τα μετακινούμενα αρνητικά πεδία της άγνοιας και τα έντονα κύματα που ακολουθούν αυτή την μετακίνηση, κύματα απάτης, πλάνης , φόβου, σκοταδισμού με τελικό αποτέλεσμα την επιμελημένη αδιαφορία.

Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι ο σημερινός άνθρωπος όπως υφίσταται, λειτουργεί βιώνει και σκέπτεται, παράλληλα με όλα αυτά είναι φορτισμένος θετικά με ένα τεράστιο απόθεμα ενεργείας, το οποίο απόθεμα, εφ' όσον σε τελική ανάλυση το διοχετεύσει συνειδητά πέρα από την ύπαρξη του και το εκβάλλει υπό την έννοια της εκπνοής στο χώρο, (διότι η ουσία της ενέργειας υφίσταται ήδη στην ύπαρξή του - και η ουσία της ενέργειας αυτής είναι ζώσα) θα επανέλθει σταδιακή αλλαγή στον πλανήτη η οποία θα τον εναρμονίσει με την Ουράνια Βούληση και οι ζώντες οργανισμοί θα συγκεραστούν με τον πλανήτη Γη σ' ένα αδιάβλητο συγκέρασμα ηθικής τελειότητας και ιδανικής συνεργασίας.

Aυτή η πρωταρχική δομική ενέργεια διοχετεύτηκε και όφειλε να διοχετευθεί στο ανθρώπινο δυναμικό, αφού είχε την έννοια εγγραφής υποθήκης στον υλικό πλανήτη ο οποίος για πρώτη φορά θα φιλοξενούσε υλικοπνευματικές οντότητες σαν απόδειξη του δημιουργικού θαύματος εναρμονισμένες.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι ο άνθρωπος έχει κοινά σημεία επαφής με τον ουράνιο πρωταρχικό χώρο και δέχεται διαχύσεις φωτός προς αφύπνισή του, πλην όμως έχει περιέλθει σε αδυναμία να εντοπίσει τον πρωταρχικό χώρο, την πρωταρχική του προέλευση, με συνέπεια την δυσκολία-αδυναμία κατανόησης, εις βάρος φυσικά του υλικοπνευματικού του πεδίου δράσεως.

Την πρωταρχική ενέργεια που μπορούμε να την αποκαλέσουμε "παρελθούσα" γιατί ανήκει στο παρελθόν, παρήλθε ασυνείδητα, όμως συνειδητά επανέρχεται για να παρεμποδιστεί ο αποπροσανατολισμός των ανθρωπίνων όντων και σε συνάρτηση όλων των ζωντανών οργανισμών της γης.

Ο αποπροσανατολισμός αυτός έχει αιχμαλωτίσει τον άνθρωπο σε τρόπο ώστε να κινείται εγωιστικά και έντονα μαγνητικά προς την ύλη. Έτσι ενώ ο σύγχρονος άνθρωπος ανήλθε πνευματικά, επιστημονικά, τεχνολογικά, εντούτοις έχει διαφοροποιήσει την ροή της ζωής κατά το δοκούν, δεν είναι σε θέση να κατευθύνει τον εαυτό του στην απεραντοσύνη της γνώσης που θα τον οδηγήσει στην αναγνώριση της ταυτότητάς του και στην τελική απογείωσή του για το ταξίδι της επιστροφής.

Όταν ο άνθρωπος -με την έννοια της αποκαλύψεως- απελευθερώσει αυτή την ενεργειακή δύναμη, που πιέζεται επί αιώνες κάτω από την ύλη, θα είναι σε θέση πλέον να εξουσιάζει τον εαυτό του, υπό την έννοια της απελευθερώσεως του εαυτού του και εν συνεχεία αυτή την απελευθέρωση να την εκτοξεύσει σε όλο το πλανητικό σύστημα.

Η εξουσίαση-απελευθέρωση θα επιτευχθεί μόνο με τη δύναμη της γνώσεως. Όχι όπλα, όχι πόλεμοι, όχι αίμα, όχι καταστροφές. Τέλος στα αδηφάγα θηρία που έκτισαν τη δική τους ζούγκλα για την κατάκτηση της ύλης δόξας. Η δόξα τέρπει τα αισθητήρια όργανα της κενόδοξης ματαιοδοξίας, χαρακτηριστικά ανοήτως σκεπτόμενων ανθρώπων.

Το ενεργειακό αυτό δυναμικό είναι συμπιεσμένο, όχι ρευστό υλικό, που παράγει δύναμη, κατασκευασμένο στα εργαστήρια της Θείας Ουσίας με διάφορα υλικά αγάπης, σοφίας και φωτός και σε συνεργασία του Όλου που απαρτίζει το χώρο και προσπαθεί για την απελευθέρωση και την οριστική αφύπνιση του ανθρώπου.

Είναι το αστραφτερό κράμα Αγάπης, Θείας Σοφίας, και Φωτός που δεν υπόκειται στους νόμους της φθοράς και δεν υπολογίζεται επιστημονικά η δύναμή του με αριθμούς και τύπους μαθηματικούς. Ανά τους αιώνες δοκιμάζεται η ανθρώπινη ψυχή, είναι η ώρα να της αποκαλυφθεί "ο θησαυρός που κοιμάται" στα βάθη της ξεχασμένος από την ίδια.

Όποιος έχει τη δύναμη και το θάρρος να αφομοιώσει τις αποκαλύψεις αυτές του Κυρίου, αφού Εκείνος είναι ο Αγαθός Πατέρας όλων των πλασμάτων της Γης, όλων των υπάρξεων που δίνουν έντονα στοιχεία ζωής στον πλανήτη Γη. Απεριόριστη Σοφία Του Θεού στο θαύμα της δημιουργίας. Απεριόριστη η Σοφία Του σε σχέση με αυτή την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, να ελευθερώσει την ανθρώπινη διάνοια από την μαγνητική επιρροή της υλικής δύναμης που διαχέεται υπό μορφή αρνητικών δονήσεων και προκαλεί τη συμπαντική δυσαρμονία και διαταράσσει την συμπαντική τελειότητα της ισορροπίας.

Είναι βέβαιο ότι η ανθρώπινη διάνοια βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας από τη Θεία Βούληση που έχει σχεδιάσει να εκπορθήσει το υλικό φρούριο μέσα στο οποίο σήμερα ζει σε κατάσταση αιχμαλωσίας ο άνθρωπος, αυτός ο αιχμάλωτος του πλανήτη.

Η δομική πρωταρχική ενέργεια επείγει να απεγκλωβιστεί, να διαλυθεί υπό μορφή κυματοειδών θετικών δονήσεων μέσα στον υλικοπνευματικό χώρο των ατόμων και γενικότερα στο χώρο που απαρτίζεται από ύλη και από δισεκατομμύρια πνοές, γιατί έτσι θα επέλθει η απελευθέρωση του ανθρώπου από τη μακραίωνη αιχμαλωσία, έτσι θα εντοπιστεί η ουσία της γνώσης και η γνώση της ουσίας, έτσι θα γραφτεί η ιστορική φάση της ιδανικής τελειότητας στον πλανήτη, θα επέλθει η απελευθέρωση του πλανήτη Γη και η πρωτότυπη ένωσή του με την αρχέγονη ουσία του ΕΙΝΑΙ.

Αυτός ο πλανήτης δέχθηκε φιλόξενα τις έκπτωτες ανθρώπινες οντότητες και προς χάρη των υπέστη απίστευτες διαδικασίες προσαρμογής. Δέχθηκε την αγριότητα του ανθρώπου, τους βανδαλισμούς του, τη λεηλασία του, από την αρνητική διάθεση της ανθρώπινης φυλής, που απαρτίστηκε από "πλάσματα" "πλασμένα" από την ΟΥΣΙΑ του Χριστού και εφοδιασμένα με μια υποθήκη ουράνιου αγαθού εγγεγραμμένη στα υποθηκοφυλάκεια όλου του πλανητικού συστήματος.

Όλοι έχουμε ανάγκη αφύπνισης, ανάγκη ταύτισης με τη φωτεινότητα της ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ μας γιατί θα συνυπάρξουμε αρμονικά στον πλανήτη μας, με γλυκύτητα αγάπης που θα αγγίζει το ΦΩΣ. Όταν κατανοήσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ απελευθερωνόμαστε από τη ζούγκλα. Να μείνουμε επίμονοι για το τελικό αποτέλεσμα, για να δημιουργηθεί από μας, έστω και ένας φωτεινός νους, γιατί ο ένας αυτός φωτεινός νους θα φωτίσει κι άλλους, και οι άλλοι άλλους και ούτω καθ' εξής.

Αυτή η δομική πρωταρχική ενέργεια κατά τη στιγμή της ατομικής- καθολικής απελευθέρωσής της, θα σφραγίσει ομάδες ατόμων, θα καθορίσει εθνικές ευθύνες θα κατευθύνει τη φυλή στην συνειδητή ιστορική στιγμή του ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ. Αποτέλεσμα; Θα κατακτηθεί η ανθρωπότητα από ένα κατακτητή Φωτός και Αγάπης, που δεν είχε ποτέ επαφή με το αίμα, που δεν χρησιμοποίησε ποτέ πολεμικά υλικά, που δεν απέβλεψε στο μίσος, που δεν εκμηδένισε τη σοφία Του στην αναζήτηση της ύλης που ουσιαστικά αγάπησε το γενικότερο θαύμα της δημιουργίας.

Αυτός ο κατακτητής δεν θα προέλθει από πολιτικά κόμματα, δεν θα χειροκροτείται από πολιτικοποιημένους οπαδούς, θα είναι εχθρικά κείμενος προς τη δόξα, δεν θα εκμεταλλευτεί τους οπαδούς ή μη οπαδούς του, δεν θα επιδιώξει την αιχμαλωσία των λαών. Αυτός ο κατακτητής θα γεννηθεί μέσα από τις καρδιές των λουλουδιών, μέσα από το φως του ήλιου, θα ξεκινήσει την πορεία του μέσα από την ατομική συνείδηση και θα σφραγίσει την ζωή με την σφραγίδα της Αγάπης και το Φως του Χριστού.

Αυτό το όραμα της Αγάπης θα γίνει πραγματικότητα όταν η γνώση επακολουθήσει την αφύπνιση των συνειδήσεων και ταυτιστεί με την ΟΥΣΙΑ του Πνεύματος του Αγίου και αυτό θα γίνει μετά την ενεργοποίηση της πρωταρχικής ενέργειας και της διαχύσεώς της στο υλικό περιβάλλον.

Βρισκόμαστε στο ενδιάμεσο στάδιο, όπου ένα νέο επίπεδο διανοητικής ενέργειας αποφέρει τα αγαθά του δημιουργού στο χώρο που ΕΚΕΙΝΟΣ στόχευσε και απέβλεψε. Οι περισσότεροι έχετε κλείσει τον κύκλο στο γήινο χώρο. Και διερωτάται κανείς πως γίνεται να είστε κοιμώμενοι συνειδησιακά;

"Εν Κυρίω έχετε υπάρξει, εν Κυρίω υπάρχετε, εν Κυρίω θα υπάρξετε στους αιώνας". Αφού Εκείνος πρόβλεψε "τα αιώνια" γιατί δεν είσαστε σε θέση να κατανοήσετε και να πιστέψετε; Μήπως επειδή έχετε υλική φθορά;

'Έχει μήπως σημασία η ύλη στο χώρο της αιωνιότητας ; Έχει μήπως η ύλη Ζωή; Είναι έμψυχη κατά τους φυσικούς νόμους; Αγαπήσατε τόσο πολύ την ύλη, ώστε να αποβάλλετε τις μνήμες του παρελθόντος; Οι μνήμες του παρελθόντος έχουν αφυπνιστεί έντονα στα νοητικά κύτταρα, βρίσκονται σε κατάσταση εγρήγορσης, γιατί ότι απέχει από την ύλη είναι αυτά τα νοητικά κύτταρα που απέχουν από την ύλη, που ενεργούν κατά τρόπο θαυμαστό, συγκεντρωτικό και αποκεντρωτικό ταυτόχρονα.

Εκεί υπάρχουν όλες οι εμπειρίες των ενσαρκώσεων και σωροί συμπερασμάτων πέρα από τη σαγήνη της επιρροής της ύλης, εκεί αναβιώνουν κεφάλαια ζωής και γνώσης με τρόπο θαυμαστό και με την επέμβαση της Χάρης επέρχεται η επεξεργασία αυτών και η αλάθητη εμπειρία.

Προσέχουμε ιδιαίτερα το εξής: Είναι εννοιολογικά δύσκολο να καταγραφούν και να προσδιοριστούν αυτά τα πολύκεντρα νοητικά όργανα που δέχονται εντολές από ανώτερα κέντρα, τα οποία παράλληλα ερεθίζονται (και επεξεργάζονται τους ερεθισμούς) από άλλα κέντρα επιρροής των ουράνιων σωμάτων.

Όσοι συνεργάζονται με την Ύπαρξή τους έχουν άμεση εμπειρία, αναλογιστήκατε όμως ποτέ πως εξηγείτε αυτό το φαινόμενο; Όχι πως δεν θελήσατε να αναλογιστείτε, όμως χαθήκατε στη σκέψη αυτή και μόνο.

Είναι πάρα πολύ απλό να κατανοήσετε ότι ο άνθρωπος έχει εγκλωβισμένη στο νοητικό του πεδίο δομική πρωταρχική ενέργεια, αυθεντικό σημάδι της άνωθεν καταβολής του. Αν ο άνθρωπος ήταν "μόνον Ύλη" θα είχε υποστεί τους νόμους της φθοράς ολοκληρωτικά. Ο νους όμως είναι αδιάψευστο γεγονός και σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι κατασκευασμένος από άλλο υλικό.

Ύλη και νους, συνάρτηση του νου η ψυχή, η ζώσα πνοή. Ο νους παραμένει άφθαρτος, ασφαλής στους αιώνες, αδιάβλητος από τους νόμους της φθοράς, απρόσβλητος απ' τους εχθρούς της ύλης. Εφάπτεται με το χώρο του ΟΛΟΥ, όπου υπάρχει ο ΕΝΑΣ, εκφράζεται μέσω αυτού και δέχεται την αντανάκλαση του Φωτός ΕΚΕΙΝΟΥ.


Τότε ο Κύριος διήνηξεν αυτών τον νουν, δια να καταλάβωσι τας γραφάς. Κατά Λουκά 24.45.

Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets