Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

NEA OYΣΙΑ ΖΩΗΣ

γράφει η Άννα Μαργαρίτη

Ο Ουρανός δίνει η Γη αποδέχεται, με αποδοχές ολοκληρωτικής υποταγής γιατί γνωρίζει πλέον ότι αποδίδονται σε κείνη οι τιμές των Ουρανών. Η Γη δέχεται τις τιμές του Ουρανού και ευδοκιμεί και ελπίζει να καταστεί κάποτε ένας πλανήτης ισότιμος των γαλαξιών ποιότητος και φωτός.



Ο Ουρανός συνέδεσε τους προβολείς του με τον Θεϊκό Πυρήνα και κατέρχεται στα σπλάχνα του πλανήτη μας, κατά κυριολεξία και ερευνά και πολιορκεί και εκπορθεί την αδύναμη Γη για ένα μόνο λόγο: Για να την καταστήσει Δύναμη στους Αιώνες και Θεμέλιο Ισχυρό και Βάση Θεμελίου του Σύμπαντος Κόσμου.

Αναρίθμητοι Άγγελοι εργάζονται για την διασπορά του Συμπαντικού κάλλους και για την υπηρεσία της Συμπαντικής Αγάπης. Ένα κύμα μυρωμένης δρόσου εισχωρεί στις κόχες της ρινός του πλανήτη και ένα κύμα άπειρης καλλονής από καθαρή αύρα εισέρχεται στους αδένες, αιτία που προκαλεί πρωτότυπες λειτουργίες συναισθημάτων.

Είναι ο ουρανός που επενεργεί στον ταλαιπωρημένο πλανήτη και τον καλεί σε συμπαντικά ταξίδια και συμπαντικές συναντήσεις στους ονειρεμένους γαλαξίες.

Εντός της πλάσης μας το συγκλονιστικό παρόν του σήμερα θα λάβει ουσίες και θα καταστεί Μέλλον Ουσίας και Δύναμης σε σημείο που θα αγγίζει την έκπληξη, τόσο που τα ελεύθερα όντα του 2000 μ.Χ. θα νιώθουν ένα μέλλον αδιάψευστης δύναμης που θα τα καλημερίζει με εύηχες φράσεις: Αγάπη από το Θεό καλημέρα στους ελεύθερους πλανήτες καλημέρα στα ελεύθερα όντα του πλανήτη Γη.

Ο Νους της πλάσης θα εκραγεί και εκ της εκρήξεως θα σημάνει συναγερμός για τα γενετικά κύτταρα του πλανήτη, που, ουσιαστικά φορτιζόμενα και ουσιαστικά φερόμενα, θα αφομοιωθούν με όλα τα πλανητικά κύτταρα ουσίας.

Ένα σημαντικό μόριο εκ των μορίων της ζωής έχει ήδη επωμισθεί ευθύνες και εντός αυτού του μορίου ένα σύστημα απελευθέρωσης έχει τεθεί σε λειτουργία. Είναι ένα ιδιαίτερο σημαντικό σύστημα, που λειτουργεί ως εξής: Οι ασώματες Αγγελικές Ουράνιες Δυνάμεις, εν εγρηγόρσει, έχουν λάβει υπεύθυνα τα ηνία του πλανήτη μας. Έχουν κινητοποιηθεί εντός μηχανισμών Σοφίας και επί τη βάσει του ΣΧΕΔΙΟΥ υλοποιείται όλο το σύστημα λειτουργίας για την απελευθέρωση των όντων από τις προθέσεις τους των βιωματικών παρελθόντων.

Μέσα σ' αυτό το σύστημα ήδη έχουν περιληφθεί οι "ιθύνοντες" πάντοτε επιλεγμένοι βάσει των πνευματικών τους προσόντων, και εργάζονται πυρετωδώς με ιδιαίτερο σκοπό να περικόψουν τα ΠΡΕΠΕΙ, τα ΑΛΛΑ και τα ΑΝΟΥΣΙΑ και να κατευθύνουν αυτή τη μεγαλειώδη συμπαντική Πορεία στην καρδιά του Συμπαντικού Σκοπού.

Οι συμπαντικοί σκοποί έλαβαν τον πρώτο ρόλο στα μέλλοντα, τα οποία ήδη ενδύθηκαν με το ένδυμα του παρόντος. Λάβατε ένα παρόν ισχυρής θέσης. Λάβατε ένα μήνυμα και έχετε την ευθύνη του. Προβάλετέ το όχι με λόγια, αλλά με καρδιά. Είσαστε υπεύθυνοι για ότι λαμβάνετε.

Στο πρωταρχικό σύστημα λειτουργίας για την εφαρμογή του ΣΧΕΔΙΟΥ θα προστεθούν και συστήματα δευτερευούσης σημασίας, που θα λειτουργούν με την βοήθεια ειδικευμένων δυνάμεων για την εφαρμογή των επί μέρους λεπτομερών αποφάσεων, οι οποίες θα ανακοινώνονται στους ιθύνοντες μελετητές του σχεδίου εφαρμογής.

Ο κόσμος θα ποιηθεί, η ποίηση είναι έκφραση ουσίας και εκ του ποιώ οι ποιητές εκφράζονται και εκφράζουν, ποιούντες την ποίηση, έργο τέχνης.

Η ποίηση θα αναχθεί και εντός της, οι αστέρες θα εκφράζονται δια στόματός της και οι εκφραστές της θα ριγούν και εκ του κάλλους του μέτρου θα ριγεί η Ουράνια Δύναμη.

Θα ριγήσουν οι άνεμοι, που θα αγκαλιάσουν τον πλανήτη με χέρια αγάπης και θα ριγήσουν τα χείλη των ανέμων, που θα απαγγείλουν στον πλανήτη μας στίχους αγάπης και απελευθέρωσης.

Θα ριγήσει ο χρόνος και θα συσπάται εκ των γενομένων αποκαλύψεων.

Θα ριγήσουν τα εύπλαστα όνειρα των βρεφών εκ της αποκαλυπτικής όρασης της ψυχής.

Όσοι θα συμμετάσχετε στα ευτυχή συμβάντα και επιθυμούμε, αν είναι δυνατόν να μετάσχετε όλοι, θα ακούσετε την φωνή σας να ομιλεί και να λέει ότι "εμείς Είμαστε Αιώνιοι, αφού τα Αιώνια διαβαίνουν σαρωτικά εντός μας".

Τότε θα σηκωθεί και θα έλθει προς τον Ουρανό ΒΟΗ αγάπης και ευχαριστιών, γιατί εμείς θα είμαστε οι πομποί της Βοής.

Όλο το ουσιαστικό γίγνεσθε του πλανήτη θα εισχωρήσει σε νότες μουσικής και με τη μουσική αυτή θα ανάγεται. Ο Ουρανός θα συνδιαλλαγεί με τον πλανήτη μας και ο πλανήτης μας θα υποταχθεί χωρίς όρους, στους συναλλακτικούς νόμους και τα συναλλακτικά ήθη του ουρανού, γιατί οι όροι του ουρανού ετέθησαν και εδόθησαν για μας.

Όλα τα πνευματικά σχήματα θα προσφέρουν σε μας από τον Αγγελικό κόσμο προς βρώση και πόση.

Οι νοήμονες να κατανοήστε ότι η βρώση και η πόση έχουν μεταφορική σημασία, πάντοτε σημαίνουν την ψυχή και το πνεύμα μας και ποτέ το σώμα μας. Η ψυχή θα εισχωρήσει σε διαδικασίες βρώσης και πόσης και θα εκφραστεί εντός αυτών και εντός αυτών θα λάβει και θα δώσει, όταν ποτιστεί με τη δρόσο του Άπειρου Θεού.

Εκ των Αγγέλων θα διεγερθούν οι νόες, θα θέσουν σε λειτουργία το προσωπικό μας ρολόι για να είμαστε πάντοτε ακριβείς στην ώρα μας. Προσέξτε όμως που δίνετε τα λόγια των Αγγέλων. Η τροφή των Αγγέλων είναι τροφή Άξια, Ακριβής, Καθαρή και οι Άγγελοι έχουν την αξίωση να να δίνετε την τροφή τους στους νοήμονες και όχι στους ανοήμονες.

Όλα τα ουσιαστικά κύτταρα ζωής θα ανάγονται εντός αναγωγών πληρότητος και ευπρεπούς συμπεριφοράς εκ της ανάγκης του Πνευματικού γίγνεσθαι.

Ο πλανήτης μας θα υποδεχθεί την ΟΥΣΙΑ ΖΩΗΣ, η οποία, ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί στα καταλληλα σημεία, την αγνοεί τόσο ο πλανήτης όσο και εμείς οι φιλοξενούμενοί του.

Η Ουσία Ζωής είναι ένα ασύνηθες φαινόμενο, εκβαλλόμενο από τον Ουρανό και εισερχόμενο στη γη κατά προέκταση.

Πρόκειται για το φαινόμενο που ποιήθηκε εντός των συμπαντικών ουσιών και που θα δώσει το παρόν στα βιολογικά σημεία τα οποία θα το λάβουν "εν πλήρη γνώση" αφού θα υπάρξουν πρώτιστα, πρότυπα προπαρασκευασμένα βιολογικά σημεία για την υποδοχή και αποδοχή της "Ουσίας Ζωής" μιας ουσίας πλήρους κάλλους και αρμονίας εκ των αναλογιών της βιοχημείας και του Πνεύματος.

Η Ουσία Ζωής θα διαπεράσει τη νόηση και θα επιφέρει τομές στην ΥΠΟΦΥΣΗ και εν συνεχεία θα λειτουργήσει στα καρδιακά κύτταρα, προσδίδοντας σ' αυτά ουσίες εκλέπτυνσης και κατ' επέκταση ουσίες αναβάθμισης της άυλης ψυχής, που μοιράζεται το χώρο της καρδιάς με την υλική οντότητα με την οποία συγκατοικεί και συλλειτουργεί και συμπράττει εντός του ιδίου μήκους εκπομπής.

Από αυτή την εκπομπή εξέρχονται τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που χαρακτηρίζουν την οντότητα ατομικά, κατά την διάρκεια της εξελικτικής βιολογικής της πορείας.

Η Ουσία δηλαδή της Ζωής θα εισχωρήσει στο σφαιρικό χώρο που προαναφέραμε χωρίς όμως να ανατρέψει τα υλικά χαρακτηριστικά των όντων ( αυτά θα ανατραπούν από άλλες ουσίες εν καιρώ και σταδιακά) και θα αποβεί ενισχυτική Ουσία των Πνευματικών κυττάρων, γιατί εκ του Πνεύματος και των πνευματικών κυττάρων η μορφή θα λαμβάνει κύτταρα και με αυτά τα κύτταρα θα εξελίσσεται περαιτέρω η ποιότητα και η ποσότητα της μορφής, ως κατ' εξοχήν ΜΟΡΦΗ.

Η Νέα Ουσία Ζωής που θα διαχυθεί στον πλανήτη έχει την εξής ειδοποιό διαφορά με την ήδη υπάρχουσα ουσία ζωής στη γη:

H ήδη υπάρχουσα ουσία ζωής έχει εισέλθει λόγο της λανθασμένης πορείας μας σε διαδικασίες στεγανοποίησης. Πρόκειται περί διαδικασιών πλήγματος, που καταλήγουν σε αναπηρικές απολήξεις των ζωτικών κυττάρων ζωής.

Άλλωστε όλα τα ανάπηρα κύτταρα έχουν το αποτέλεσμα της θέσης των και συνεπώς το αποτέλεσμα της δράσις των.

Η νέα Ουσία Ζωής, που θα διαχυθεί στον πλανήτη μας, θα είναι ουσία ροής κυττάρων ζωτικής προέλευσης, που δεν υποκύπτουν σε φθοροποιές πορείες, γιατί θα δέχονται έντονες εξελίξεις από την πορεία τους και θα προσδίδουν έντονα χαρακτηριστικά στοιχεία στα όντα που έχουν ουράνια καταβολή και σύνθεση.

Οι ουσίες ζωής έχουν σταθεροποιηθεί στον ορισμένο έγκλειστο χώρο στασιμότητας, χωρίς περιθώρια προώθησης των ζωτικών μορίων και κυττάρων.

Οι διάχυση Νέων Ουσιών Ζωής σημαίνει Ενίσχυση στις υπάρχουσες ζωτικές ουσίες και ιδιαίτερα αυτή η ενίσχυση θα λάβει σχήματα αναγωγής εκ των ουρανίων Αγγέλων.

Ο Κύριος έχει προσημειώσει τα κύτταρα Ζωής και ενώ ο αγώνας αγγίζει τον Άγγελο Σωτηρίας, αυτά τα κύτταρα εκβάλλονται στη γη ως ενισχυτικά και ουσιαστικά για τα περαιτέρω Σχέδια Αγάπης.

Όλα αυτά τα φαινόμενα, όπως θα εμφανίζονται στον πλανήτη μας και θα επενεργούν επ' αυτού εποικοδομητικά και εν συνεχεία θα διαφοροποιούν την δομή της πνευματικής υπόστασης, θα λάβουν χώρα μετά τον 20ο αιώνα και εντός της χιλιετηρίδας. Μ' αυτό τον τρόπο σταδιακά θα δομούνται ισχυροί νόες οι οποίοι θα έχουν ιδιαίτερη μορφή εκ του πνευματικού κάλλους, ιδιαίτερη έκφραση και ιδιαίτερη θέση γιατί αυτοί οι νόες θα ενδώσουν σε βιώματα εκ των βιωμάτων ανάστασης και ανάτασης και αναγέννησης.

Αυτές οι οντότητες αυτοί οι νόες θα ποιήσουν την αρχή του Μεγάλου Αγώνα της Αναγέννησης.

Μετά το μεσαίωνα γνωρίζετε επακολούθησε η αναγέννηση και μετά απ' αυτήν ενέσκηψε ένα κύμα< "ενδιάμεσης προσπάθειας". Το κύμα αυτό κατέλεισε ολόκληρο το χώρο που βιώνουμε, τον Ευρωπαϊκό χώρο δηλαδή, υπό το ένδυμα των δύο επαναστάσεων (Γαλλική και Ρωσική) και επηρέασε όλο το λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο.

Δυστυχώς όμως η "ενδιάμεση" αυτή προσπάθεια απεμακρύνθη από τον αρχικό της σκοπό, απεσκίρτησε δηλαδή από το φως και γι αυτό το λόγο εκυοφόρησε και κυοφορεί ακόμη, ένα νέο μεσαίωνα και ωθεί τον πλανήτη στα τέλη του 20ου αιώνα σε μεσαιωνικά σύμβολα και σκοταδισμό.

Η Αναγέννηση που θα προκύψει στις αρχές του 21ου αιώνα και θα λάβει τους χρωστήρες και τα χρώματα για να ζωγραφίσει Αγγέλους, δεν θα είναι η κυοφορούσα μητέρα ενός νέου μεσαίωνα, αλλά η μητέρα που θα κυοφορήσει την Ανάσταση και θα γεννήσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Η "Ουσία της Ζωής μέσα στα κύτταρα της ανθρώπινης οντότητας θα αποβεί ένα Σημείο Μέγιστο και θα λαμβάνει εκ του Πατρός "Όλα Όσα Ελέχθησαν Και Εγράφησαν" από τους φωτισμένους Προφήτες και Αγίους, γιατί όλα οδηγούν και οδηγούνται, ωθούν και ωθούνται στα αρχέγονα σχήματα εκ των οποίων και ευλογούνται.

Από τα αρχέγονα σχήματα έλαβε έμπνευση το Σχέδιο και εμείς που θα το λάβουμε θα εισαχθούμε κατά την διαδικασία της εφαρμογής του, στα ευλογημένα αρχέγονα (εκ του άρχω και γίγνομαι), για να εκφράσουμε την Ποίηση του Φωτός και να επανενταχθούμε στη Ζωή με Ισχύ και Ισότητα.

Εκεί σκοπεύστε, στοχεύστε, η ώθηση να υπάρχει χωρίς βία, χωρίς όπλα, με μόνο εφόδιο την Αγάπη και ευρισκόμενοι πάντα υπό την Αιγίδα της Θείας Πρόνοιας.

Εμείς θα ενδώσουμε στην Ουσία Ζωής, κι όσο θα εισχωρούμε στις διαδικασίες λειτουργίας των συμπαντικών δυνάμεων, οι οποίες δεν επιδέχονται συμβιβασμούς, γιατί οι συμβιβασμοί συμβιβάζουν τα αντίθετα μέρη, πλην δεν επιλύουν πραγματικά και με δικαιοσύνη τις διαφορές των αντιδίκων.

Αποκλείουμε τους συμβιβασμούς γιατί ικανοποιούν πλημμελώς υλικά αιτήματα.

Πρόθεσή μας ας είναι να λάβουμε με δικαιοσύνη τους Ουράνιους αδάμαντες για να μετατραπούμε εμείς σε αδάμαντες όπως θα είναι οι νέες οντότητες του 2.000 μ. Χ.

Θα φτάσουμε να ποιούμε αδάμαντες, γιατί το εκφραστικό τους κάλλος θα μας εκφράζει θα διακινεί και θα παρασύρει την έκφρασή μας και γιατί αναπολούμε τον πρώτο ποιηθέντα Αδάμαντα εκ των ουσιών του Πυρήνα, που εξεβλήθει από αυτόν.

Όταν πλάθουμε αυτόν τον αδάμαντα εκ νέου και εντός της ουσίας μας τον εγκαθιστούμε, γιατί ήταν και θα αποβεί πάλι το σύμβολο της ανθρώπινης πορείας και πνοής.

Έτσι θα έχουμε τη χαρά να δούμε την αναδημιουργία εντός μας του Αδάμαντα (του Νέου Έσχατου Αδάμ του Πνεύματος) ως έκφραση και των δύο φύλων που ποιούνται "ανδρούμενοι".

Αυτή την οντότητα θα αναγεννήσουμε, γιατί ο παλαιός Αδάμ αν και επλάσθη εκ των ουσιών του αιώνιου γίγνεσθε και την ανδρεία της Αρετής, εν τούτοις, από δική του πρωτοβουλία, υπέπεσε στη φθορά της περιπλάνησης και της απογύμνωσης από κάθε αρετή.

Η Έσχατη Εύα "η σάρκα εκ της σαρκός" δεν θα στερήθει πλέον το ΕΥ, με την επιστροφή της στην Ζωή της Ουσίας εκφράζεται η πορεία της αέναης Ζωής. Η έσχατη Εύα είναι η Ζωή, είναι η κυοφορία της Ζωής και η δίδουσα Ζωή και Πνοή Ζωής στον πλανήτη μας.

Όταν λάβουμε εν "παιδεία" αυτά τα μηνύματα θα λάβουμε και την ερμηνεία που κρύβουν οι σύνθετες λέξεις. Η Εύ-α αυτή που δίνει ζωή στερήθηκε το ΕΥ εκ του στερητικού - α- της κατάληξης και γι αυτό το λόγο στερήθηκε ο θηλυκός πλανήτης Γη τους ζωτικούς του παλμούς.

Ευ σημαίνει άριστα, σημαίνει ότι είμαι υπεράνω των παθών και καλά και αγαθά πορεύομαι, μα καταλήγω στον στερητικό όρο της ουσίας μου, εκ των λαθών μου και των παθών μου και είμαι ούτως ειπείν εν αποχή από τον Πυρήνα.

Δηλαδή αποκλίνω από τα σημεία της δύναμης και λόγω αυτής της απόκλισης αναβάλλονται οι διαδικασίες εξέλιξης εντός του πλανήτη για να υποταχθούν όλοι στην στην θηλυκότητα της συμπαντικής γέννησης ώστε όλοι να βιώσουν την αναγέννηση του Νέου Ανθρώπου.

Ήδη τίθεται σε εφαρμογή το Σχέδιο της ποίησης του Νέου Αδάμαντα και της Νέας Εύας (του Έσχατου Αδάμ και της Έσχατης Εύας, σύμβολα του Χριστού και της Εκκλησίας Του), για τις γενεές που θα ακολουθήσουν, οι οποίες θα λάβουν αδάμαντες εκ των ΕΥ- Ουσιών του πλανήτη καταργούμε το στερητικό -Α- εκ της μητέρας γης και υπογραμμίζουμε το - ΕΥ- και αντί για το - Α- θέτουμε το "ζειν". Ευ-ζειν, αυτή την Εύα να αναπολούμε και να επιθυμούμε να αναδημιουργήσει το Πνεύμα του Παντός.

Να αντιστραφούν τα γεγονότα με έργο και ευχή στις θηλυκές οντότητες για το καλό, για το αγαθό για το "ευ ζειν" . Σε Νέες κατευθύνσεις εισχωρούν οι Ουρανοί και εκφράζονται με τη γλώσσα της Αλήθειας. Όλο το Σύμπαν υποτάσσεται στις νέες αναγγελίες και στα μελλούμενα.

<<Τότε είδα έναν καινούργιο ουρανό και μια καινούργια γη, ο πρώτος ουρανός κι η πρώτη γη είχαν εξαφανιστεί..>> (Αποκάλυψη 21. 1.)

Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets