Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ, ΠΩΣ "ΜΑΖΕΥΕΙ" Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ "ΞΕΧΝΟΥΝ" ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...

Πολύ, μα πάρα πολύ ασυνήθιστες πρακτικές! Πολύ ..."Ρωσικές"! Αλλά "μοναδικές"! Άς δούμε την είδηση και ίσως να ..."ζηλέψουμε" πώς λειτουργούν άλλοι λαοί, σε άλλες χώρες, με άλλους τρόπους! (Πιθανότατα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ!)
 


Πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, η επισκόπιση του ρωσικού τύπου, ο οποίος μάλλον φαίνεται πώς, δεν έχει ακόμα "ισοπεδωθεί" απο τις νεοταξικές αντιλήψεις, έστω σέ έναν βαθμό. Αλλοιώς πώς θα είχαμε την πληροφόριση, για το πώς ένας μεγιστάνας, ένας ολιγάρχης, όπως αποκαλούνται οι αληθινά ζάπλουτοι Ρώσοι μεγαλοκεφαλαιούχοι, όταν δεν κάνει τίμια και σωστά την δουλειά του ΚΑΙ "ΑΜΕΛΕΙ" να πληρώσει τους εργαζομένους του, που τον κάνουν συνεχώς και πλουσιώτερο, πώς λοιπόν τον ..."ΜΑΖΕΥΕΙ" ο πρόεδρος της χώρας, υποχρεώνοντάς τον ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα δεδουλευμένα αμέσως! (Μοναδικό! Για "φαντασθείτε" τον Αντώνη - τον Σαμαρά! - να πηγαίνει στις εγκαταστάσεις π.χ. του "Κατσέλη" και να υποχρεώνει μπροστά σε όλους τους εκατοντάδες εργαζομένους, υπό απόλυση, τον όποιον κ.Δαύϊδ, αφού τον "στολίσει" ενώπιον όλων, να τα "σκάσει" μέχρι δραχμής σε όλους! Έστω για λίγο, "φαντασθείτε το"...)

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας μας, ο αμύθητου πλούτου επιχειρηματίας Όλεγκ Ντερίπασκα, (ο επιλεγόμενος στην χώρα του, ως "βασιλεύς του αλουμινίου"! Και δηλωμένους φιλέλλην!), που κάποια στιγμή "ζαχάρωνε" και ήθελε να "πάρει" το νερό μας, αλλά αυτά ΔΕΝ σας τα γράφουν, ούτε οι (περισσότερες) παλιοφυλλάδες, ούτε τα αποβλακωτικά κανάλια "μας". Σημειώστε πώς κατά την διεθνώς γνωστή και έγκυρη λίστα "Forbes", ο κύριος αυτός, διαθέτει περιουσία 8.500.000.000 δολλαρίων!!! Γράφουν λοιπόν οι ρωσικές εφημερίδες, πώς επειδή "πήγαιναν" προσφάτως καλά οι δουλειές, μοίρασε απλόχερα σε 12ο στελέχη του ομίλου του, περί τα 3.000.000 $, ως "μπόνους"!!! Αυτό αναλογεί περί τις 25.000 $ στον κάθε έναν, κατά μέσο όρο! Πού αλλού γίνονται αυτά άραγε;

Το φοβερό και μοναδικό πραγματικά γεγονός, έγινε προ καιρού στην πόλη Πικάλεβο, όταν πήγε ο ίδιος ο Πούτιν και τον υποχρέωσε να πληρώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους "κρεμασμένους" εργαζομένους του! Με φανερό εκνευρισμό ο Βλαδίμηρος, αφού ΤΟΝ "ΣΤΟΛΙΣΕ" μπροστά στους "αμέτρητους" (και απλήρωτους!) υπαλλήλους του, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και... "αναίσθητο", του πέταξε κυριολεκτικώς ένα 'στυλό' και τον διέταξε(!) να υπογράψει ΑΜΕΣΩΣ τις εντολές πληρωμής!!!!!!!

Ο ζάπλουτος μεγιστάνας, καταπίνοντας την δημόσια προσβολή, μπροστά στους υπαλλήλους του, "έβγαλε τον σκασμό" και υπέγραψε!Είπατε τίποτε; (Όχι αυτά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ..."ποτέ"!).





(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 
ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ "ΠΕΤΑΞΕΙ" ΤΟ 'ΣΤΥΛΟ' ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ! ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ...)


Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets