Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΦΟΥ..."ΚΑΤΑΚΟΥΡΑΣΘΗΚΕ", ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ! ΝΑΙ, ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΥ!

Eίναι απολύτως φυσιολογικό, ο σκληρά εργαζόμενος να έχει ανάγκη το καλοκαίρι και ολίγης έστω αναπαύσεως, με τις όποιες σήμερα 'στενές' οικονομικές δυνατότητες. Eίναι "ανθρώπινο", έτσι δεν είναι; Γιατί τώρα τα λέμε αυτά;
 


Επειδή ένας απο αυτούς τους "εργαζόμενους" και μάλιστα πολύ... "σκληρά", είναι και ο Γιωργάκης, αυτό το εντελώς "χαρισματικό" πλάσμα, το περίφημο "παιντί", όπως εξακολουθεί εδώ και 5,5 δεκαετίες περίπου, να τον "φωνάζει" η μανούλα του, η 'Μάγκυ'! (Το "παιντί" που επέτυχε να τινάξει την Ευρωπαϊκή Ένωση στον αέρα! Να βυθίσει την Ελλάδα στο χάος και στην ανέχεια! "Μιά χαρά"!) 

Έτσι λοιπόν, αφού ..."κατακουράσθηκε", σχεδόν "έλιωσε" ο 'δύσμοιρος', σπάζοντας κυριολεκτικώς ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ αδειών, απο το Κοινοβούλιο, (αισίως στις 15!), αφού διήνησε αμέτρητες χιλιάδες χιλιόμετρα με τα αεροπλάνα, ανά την υφήλιο, στα πιό μακρυνά και "δυσπρόσιτα" σημεία(απο ΗΠΑ και Σουηδία, έως Λατινική Αμερική!), αφού ιδρωκόπησε πρό εβδομάδων, πώς να τα "βγάλει πέρα" σε εκείνο το κολοσσιαίο "καζίνο" του Λάς Βέγκας, το μυθώδες πραγματικά "Μπελάτζιο", (τα ΜΜΕ ως συνήθως το είχαν θάψει, εμείς όμως σας δείξαμε και φωτογραφίες...) που έκανε και λίαν "διαφωτιστική" ομιλία στους Αμερικανούς "μπρόκερς"(ναί, μήν γελάτε, να τα θυμάσθε αυτά!), έ πλέον ήλθε η 'ώρα', να ...ξεκουρασθεί! Το "δικαιούται" άλλως τε!

Οπότε, "μιά και δυό", πετάχθηκε "τσούπ" στην Σέριφο! Όχι, όχι μήν είσθε κακοπροαίρετοι, δεν θα ξοδευθεί, πληρώνουν άλλοι. Δεν τους γνωρίζουμε τους κυρίους Γεώργιο Ζαφειρίου και Εμμανουήλ Παντελάκη, που όπως αναφέρονται σε δημοσιεύματα, του προσφέρουν μία υποδειγματική φιλοξενία, στην όμορφη παραλία στην ακτή 'Λιά', πρίν την θέση 'Άγιος Σώστης', (σε αρκετά απομονωμένο σημείο) και σε εξαιρετική εξοχική λίαν πολυτελή κατοικία...

Ασφαλώς πήρε μαζί του και την σύζυγο (ξέρετε, που όπως είχε πεί ένα βράδυ ως πρωθυπουργός, στο βήμα της Βουλής, τον "συμβουλεύει" για τεχνικά θέματα περί... αεροπλάνων και είχαν μείνει όλοι κάγκελο! Άρα τί "χρειάζονται" οι αρμόδιοι στο ΓΕΑ;), όπως επίσης πήρε και το διάσημο κανώ του! Ά, να μήν αμελήσουμε να σας ενημερώσουμε, (γιατί "καταλαβαίνουμε" ότι θα σας "καίει" να μάθετε...) ότι το αγαπημένο του παραθαλάσσιο παρακαλώ ταβερνάκι, είναι λέει το "ουζερί της Καλής" στην τοποθεσία Λιβάδι! Εθεάθη όπως λέγεται να κερνάει και μπύρες, ενώ οι σερβιτόροι, "εξοικιωμένοι" πλέον με τον "υψηλό" τους πελάτη, τον αποκαλούν φιλικώτατα "κύριο Γιώργο"! (Μά δεν είναι πολύ "συγκινητικά" όλα αυτά;)

Μάλιστα την περασμένη χρονιά, εκεί ήταν και ο έτερος αδελφός, ο Νικολάκης, ομού μετά στενών του φίλων, Αμερικανών βεβαίως - βεβαίως.

Λοιπόν, ευχόμαστε στον Γιωργάκη και στην καλή του παρέα, αφού ήδη έχει στην Σέριφο σχεδόν 3 εβδομάδες, να ...ξεκουρασθεί όσο γίνεται, για να έχει το "κουράγιο" επιστρέφοντας, να δώσει... μάχες στην Βουλή*, (ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!) για το ανθυποκομματίδιο του 2,5% , έως άντε 3%, που τον εξέλεξε! Πώς λένε στην... "υγεία των κορόϊδων"!




*Γιατί δεν "κυνηγάνε" όσοι διαφωνούν με αυτό το ανέκδοτο των συνεχών αδειών εξωτερικού στον Γιωργάκη, τον κ.Πρόεδρο της Βουλής; Γιατί αυτός εγκρίνει, ή όχι; Ποιός "συμφωνεί" με το θέατρο των 15 αδειών στο εξωτερικό; Ποιός υπογράφει; Γιατί δεν "στριμώγνουν" ωρισμένοι "Ελληναράδες" (άν όντως είναι έτσι!) το Προεδρείο της Βουλής; Δηλαδή, θα δινόταν η ίδια έγκριση 15 φορές, άν την αίτηση την έκανε, λ.χ. ο κ.Καπερνάρος, η κ.Κουντουρά, ο κ.Αρβανίτης, ο κ.Κασιδιάρης, η κ.Δούρου; Ερωτήσεις κάνουμε...


"Ιωάννης Καποδίστριας"




Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets