Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

YANNI - Nostalgia

 
 
 
Οι άγιοι της Εκκλησίας Πατέρες μας, αφού πρώτα «έπαθαν», βίωσαν δηλαδή εμπειρικά,  την  μέθεξη των Άκτιστων Ενεργειών Του Τριαδικού Θεού, ομίλησαν περί του γεγονότος προς δική μας ωφέλεια και ασφάλεια για απλανή απρόσκοπτη πορεία στην την Του Χριστού Τελείωση.
 
Η ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ θέλει να μας μιλήσει με το παρών μουσικό κομμάτι για μία Κτιστή Ενέργεια του σύμπαντος η οποία γίνετε μεθεκτή ακούγοντας το.  Η κτιστή αυτή ενέργεια του σύμπαντος για την οποία ομιλεί η ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ είναι αυτή της Αρμονίας, της Συμπαντικής Αρμονίας.
 
Η μαρτυρία της ΟΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ έγκειται στο γεγονός, όπως λέει η ίδια, πως πρωτακούγωντας το παρών μουσικό κομμάτι αλλά και ορισμένες φορές αργότερα δίχως να γνωρίζει η ίδια πως, «αρπάζονταν» από μία δύναμη η οποία την επέστρεφε στο παρελθόν, στην περίοδο εκείνη της Γένεσης κατά τις πρώτες Ημέρες της Δημιουργίας του Σύμπαντος Κόσμου από Τον Πανάγαθο Δημιουργό Πατέρα Θεό.
 
Απολαύστε μαζί, μαζί κι εγώ, με την ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ το μουσικό κομμάτι με τον τίτλο Nostalgia, δημιουργία-σύνθεση του έλληνα καλλιτέχνη-δημιουργού YANNI.

Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets