Αρχική Καρτέλα 1 Καρτέλα 2 Καρτέλα 3 Καρτέλα 4 Καρτέλα 5
Τελευταία νέα

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Μήνυμα Αγάπης

γράφει η Άννα Μαργαρίτη

O Αρχέγονος Κύριος ο Πλάστης ενέχει την έννοια της πρώτης Ουσίας που πηγάζει από τον πυρήνα της δημιουργίας και εκφράζεται με τη Θεία Χάρη. Όλο το δημιουργημένο σύμπαν εξουσιάζεται με εξουσία αγάπης και στοργής από το Αρχέγονο Είναι με την έννοια της ζώσης Ουσίας της ζωής που Εκείνος έπλασε.



Ο Πλάστης ένιωσε την Αγάπη Του για εμάς προτού εμείς εννοήσουμε συνειδητά την ύπαρξή μας. Ο Αρχέγονος Πλάστης είναι σαν ένα είδος ηλεκτρικού ρεύματος που διοχετεύεται δια των συμπαντικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε όλο τον πνευματικό χώρο, που απαρτίζει το γήινο "γίγνεσθαι" και "υπάρχειν" και στη συνέχεια κληροδοτεί με άπλετο φως το συνειδητό χώρο των ανθρώπων, ενώ παράλληλα μας διοχετεύει μέσω έντονων ηλεκτρικών εκκενώσεων, τη δύναμη της αφύπνισης.

"Εύχεται" την αφύπνισή μας με απεριόριστη επιθυμία πραγμάτωσης και διάθεση ανεξάντλητης Αγάπης μέσω της οποίας συνδέεται ο Δημιουργός με τα δημιουργήματά Του. Η πρώτη εμφανής έμπρακτη κίνηση της Αγάπης του Δημιουργού-Πατέρα ήταν η ενσάρκωση του Λόγου Θεού στον γήινο πλανήτη.

Ο Θεός είναι Φως και ότι δημιούργησε είναι ¨εκ φωτός αληθινού¨. Θεός είναι η Ουσία μέσα μας, αφήνουμε στο Είναι μας ότι έχουμε εσωτερικά επενδύσει. Έχουμε έναν ιδιαίτερα απώτερο από καταβολής σκοπό-ορόσημο, που συνάπτεται με τη ζωή και τη δημιουργία. Έχουμε την Πρόνοιά Του αφού τα Θεία απόκρυφα μας δίνονται με την έννοια της αποκάλυψης και αξιολόγησης, με διάθεση πίστης και άφεσης στη Θεία Βούληση.

Δεν φεύγουμε, δεν οπισθοχωρούμε από άγνοια, αδιαφορία, δυσπιστία, δειλία ή φόβο. Δεν εγκαταλείπουμε μένουμε στο χώρο μας αντιληπτοί από τις δικές μας ευαίσθητες κεραίες. Σμικρύνθηκε ο χρόνος η εγρήγορση σημαίνει συναγερμό πνευματικών διεγέρσεων, η συνύπαρξή μας επιβάλλεται δια της διέγερσης του Νου.

Όλα συμβαίνουν προς δική μας ωφέλεια. Είμαστε ο στόχος του ζώντος Κυρίου που στοχεύει σε μας με τα αγαθά βέλη της Αγάπης Του που ευωδιάζουν λουλούδια, για να ενστερνιστούμε μέσω της ασύλληπτης Αλήθειας, την Ουσία Του και να γευτούμε με όλες τις αισθήσεις μας, με όλο μας το είναι, με όλη την ύπαρξή μας, την μελωδία της Αγάπης Του.

Εμείς θα απαρνηθούμε τον πόνο που απορρέει από την ύπαρξη και την ύλη. Το Είναι των Ουρανών θα μας φιλοξενήσει μέσα στο Αληθινό Φως της Αληθινής κατοικίας, που δεν έχει σχέση με το γνωστό φως της γνώριμης και γήινης διαμονής μας. Αν στον Ουρανό υπάρχει το Είναι, συμβαίνει γιατί Εκεί υφίσταται η Αρχέγονη Αλήθεια.

Είναι άδικος ο κόπος της προσπάθειας κάθε κατάκτησης στον ουσιαστικό κόσμο της ύλης. Εννοείτε βέβαια ότι μέσω του υλικού μας κόσμου θα εξελιχτούμε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ενστερνιστούμε την ύλη σαν βιολογική κάλυψη και αποκάλυψη. Φυσικά μέσα από τον υλικό χώρο θα πραγματοποιήσουμε την προσπάθεια αναγωγής μας με κατεύθυνση στη μακραίωνη και Αρχέγονη Αλήθεια που εφάπτεται άμεσα της πνευματικής μας ύπαρξης.

Ο Θεός βρίσκεται απέναντί μας και γνωρίζει ότι πολλοί αγνοούν. Αυτός είναι ο κυρίαρχος ο αγωνιστής της τελειότητας, γιατί είναι αυτονόητο ότι μας έπλασε από αγαθά υλικά που λειτουργούν στον πηλό της ύλης σαν ασύλληπτη μάζα φωτός.

Αυτός είναι η έκφραση της αληθινής πορείας, της αληθινής ταυτότητάς μας δηλαδή των όντων που τον απαρτίζουν και συνυπάρχουν από ανάγκη έκφρασης και αγάπης για κείνα, είναι ο Αρχέγονος Πλάστης όλων των ορατών και αοράτων και αγαπά να βλέπει όντα που ευτυχώς θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν την ταυτότητά τους μέσω της δικής Του συμπαντικής ταυτότητας.

Εκείνος αποβλέπει στο Αρχέγονο Είναι, στον αρχέγονο κόσμο, με Σοφία επανασύνδεσης και συνεργασίας. Εκείνος είναι το Φως που εκπέμπει, είναι η Ανατολή και η Δύση. Είναι η Αγάπη που βασιλεύει και δεν υποδουλώνει. Είναι Εκείνος που μας έπλασε γιατί είναι ο Πλάστης των Αγαθών. Έχει ανάγκη την σημερινή ημέρα να μας εκφράσει την Αγάπη και την επιείκειά Του. Εκείνος έχει διαχυθεί στο χώρο της ψυχής μας.

'Έχουμε ανάγκη ανάτασης, αφύπνισης, έχουμε ανάγκη να αναστηθούμε και να συναντήσουμε Εκείνον. Μας καλεί: "Έλθετε προς Με και Εγώ ποιήσω υμάς αγαθά πρόβατα". Aν αγνοήσουμε την πρόσκληση θα είναι δική μας επιλογή, αν όμως την αποδεχθούμε θα βαδίσουμε πίσω Του σε μια πορεία που έχει εμπλουτιστεί με όλα τα σημαντικά, με όλα όσα θα υπάρξουν.

Εκείνος είναι πάντοτε παρόν ενώπιόν μας όμως την τελική επιλογή που θα καθορίσει το ποσοτικό και ουσιαστικό γίγνεσθαι, την έχουμε εμείς. Αν κάποιος από εμάς τα "τα ελεύθερα δημιουργήματά Του" σταθεί αδιάφορος στην προσπάθεια αφύπνισης το Θείο Σχέδιό Του δεν θα εφαρμοσθεί σ’ αυτόν και δεν θα λάβει το ρόλο του. Ας ελπίζουμε στην τόλμη των επόμενων γενεών, στην τόλμη αποδοχής, με προορισμό αρμονικής συνεργασίας, με την αναγνώριση της μιας και μοναδικής Αξίας.

Να αφυπνισθούμε σημαίνει να αξιωθούμε την σωτηρία μας. Δεν θα έρθετε στον Πλάστη μας σαν απλοί παρατηρητές των ανθρώπινων σκιών μα θα έλθετε έτοιμοι, θα έλθετε ελευθερωτές και πρωτοπόροι για να ελευθερώσετε τους έντονα και περιοριστικά και ατομικά σκεπτόμενους ανθρώπους, αυτούς που έχουν την δολιότητα της μικρότητας να αποταμιεύουν προς βρώση και πόση του αποκλειστικού τους εγώ.

Εκείνος είναι ο Ένας, εκφράζει τον έμπρακτο Λόγο Του, είναι ένας για όλους, εμείς έχουμε την αντανάκλαση της ελπίδας Του, την ελπίδα της άφθαρτης Αγάπης Του. Ας επισπεύσουμε τον ερχομό μας ώστε να υλοποιήσουμε τα Σχέδιά Του με την πεποίθηση ότι ενσαρκώνει τη γοητεία των Άφθαρτων.

Ο Θεός είναι στα παρόντα παρών, στα μέλλοντα και τα παρελθόντα. Η Αγάπη Του άρχισε από εσάς και οδεύει προς εσάς. Έχουμε το Θεό της ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, ο οποίος μας προσκαλεί με όλους τους επίσημους τύπους. Εκείνος επικαλείται τα πλάσματά Του. Εσείς ποιόν επικαλείσθε; Η έννοια του Θεού είναι η απροσπέλαστη Αγιοσύνη και είναι συγκλονιστική η εμπειρία της Χάρης Του.

Αυτός που θα εξακολουθήσει, με δική του επιλογή να ζει στη άγνοια, δεν θα λάβει το στέμμα του Ουράνιου Βασιλέα παρ' όλο που δεν αποκλείεται να ανακηρυχθεί επίγειος βασιλιάς. Οι επίγειοι βασιλιάδες έχουν πληθύνει, η Γη έχει κορεσθεί απ’ αυτούς, δεν τους αντέχει άλλο. Επέστη ο χρόνος, ο χώρος του Ουρανού ανοίγει τις πύλες του. Ποιος αποβλέπει στον Κύριο;
Οι έσχατοι της ύλης θα είναι οι πρώτοι που θα απολαύσουν τα ουράνια αγαθά. Θα προωθούμε τους έσχατους σε σχέση πάντοτε με τη χρηστότητα καρδιάς και του νου, ας έρθουν οι πρώτοι στην κατάσταση των έσχατων για να κατακτήσουν τη δική τους Αλήθεια.

Επιλέξτε εκείνους που προσιδιάζουν στο πνεύμα σας, για να έλθετε στο Δρόμο Του ελεύθεροι ερευνητές της δικής σας βούλησης. Εκφραστείτε απεριόριστα απλά, με την επιθυμία της συνεργασίας για την τελική φάση της αφθαρσίας σας. Επιδιώξετε ελεύθερη συνεργασία με ελεύθερα όντα, για να κερδίσουμε όλοι το χώρο του Φωτός.

Ας γίνουμε ο δρόμος του Ήλιου που θα έλξει την ανθρώπινη διάθεση με πείσμα και αγάπη. Ακολουθήστε μας με τα μάτια της αρετής γιατί η αρετή είναι Σοφία.
Διαβάστε αυτές τις γραμμές με τα μάτια της αρετής, γιατί η αρετή έχει πλαστεί μέσα μας. Ακούμε τους ήχους του Φωτός, είναι η αφύπνιση, είναι το Θεϊκό ανάβλυσμα από τα δικά Του μάτια. Μας δόθηκε ένα πανάρχαιο μήνυμα και κρίθηκε ήδη ο χρόνος της υλοποίησής του.

Αδιαφορούμε γι αυτό που πολλοί εννοούν ως "Ζωή" ενώ είναι φθορά που μας οδηγεί στην ανυπαρξία. Πως λοιπόν οι κατευθύνσεις μας, που γεννήθηκαν στο Φως μας οδηγούν στο σκοτάδι; Πως χάθηκαν τόσοι πολλοί στα μονοπάτια της πλάνης; Ο λόγος είναι φανερός. Δεν είναι αυτή καθ’ εαυτή η ζωή που κάποιοι βιώνουν που περικλείει την πλάνη, αλλά οι ζωή όπως κάποιοι την αντιληφθήκανε.

"Η Αγάπη Του Θεού Έσετε Δια Φωτός "

Disqus

Days Remaining:
Hours Remaining:
Minutes Remaining:
Seconds Remaining:
Blogger Wordpress Gadgets